Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Croația impune Serbiei să trimită refugiații către România

Postat la: 22.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul croat Zoran Milanovici a cerut, marți, Serbiei să reînceapă transporturile de imigranți către Ungaria, dar să le îndrepte deopotrivă și către România, pentru a ușura povara țării sale, sufocate de afluxul a peste 35.000 de refugiați în șase zile.

„Nu acuz Serbia, dar le spun: trimiteți imigranții către Ungaria și România, și către Croația, iar noi îi vom trimite la rândul nostru în toate direcțiile", a declarat Milanovici la o întâlnire cu presa.

De la 16 septembrie, Belgradul a încetat să mai transporte migranți către Ungaria, care a înălțat un gard de sârmă de-a lungul celor 175 de kilometri de frontieră cu Serbia.

Pe de altă parte, compania feroviară germană Deutsche Bahn a anunțat marți suspendarea până la 4 octombrie a liniei Munchen-Salzburg-Viena-Budapesta, din cauza perturbărilor de trafic provocate de controalele la frontieră reintroduse de autoritățile germane din cauza refluxului de refugiați.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE