Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CSM își va alege, azi, o nouă conducere

Postat la: 06.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii(CSM) își va alege astazi noua conducere. Judecătorul Mircea Aron candidează pentru funcția de președinte, iar procurorul Luminița Palade candidează pentru cea de vicepreședinte.

La ședință a fost invitat și președintele Klaus Iohannis, care trebuie să prezideze lucrările Consiliului la care participă, după cum prevede Constituția. Candidații trebuie să pregătească un proiect managerial pentru a-și convinge colegii cu privire la viziunea pe care o au în legătură cu gestionarea competențelor Consiliului și rezolvarea aspectelor legate de resursele umane din sistemul judiciar și proiectele aflate în derulare.

Conducerea CSM este aleasă prin votul membrilor plenului, iar dacă președintele este judecător, vicepreședintele trebuie să fie procuror și invers. Trebuie precizat ca pe ordinea de zi a ședinței se află și prezentarea raportului de activitate pe anul 2015.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE