Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Cu toata dragostea! Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, numește director la AFIR pe criteriul nepotismului sentimental

Postat la: 06.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Noul ministru al Agriculturii, Achim Irimescu, a trecut deja la schimbarea unor directori de la agențiile aflate sub tutelă instituției pe care o conduce. Numai ca una dintre primele numiri s-a făcut pe criteriul nepotismului de tip sentimental.

Este cazul lui Andrei Szakal pus de Achim Irimescu pe fotoliul de director general al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR). Însă, numirea lui Szakal s-a datorat numai intervențiilor venite din partea Elenei Blaj, consiliera sa cu cea mai mare influența și, in acelasi timp, foarte apropiată de Achim Irimescu, mult prea apropiata dupa cum ne atrag atentia surse din minister.

Dar ceea ce se știe mai puțin este faptul ca noul director al general de la AFIR, Andrei Zsakal, este chiar cumnatul consilierei Elena Blaj. Acesta este un fost membru UDMR, fost consilier local la Tarlugeni-Brasov, consilier județean, subprefect UDMR de Brașov, apoi șef la Atenția Națională a Funcționarilor Publici, respectiv consilier județean PDL de Brașov.

Asupra lui Andrei Szakal planează anumite suspiciuni de pe vremea când deținea funcția de director executiv al Asociației Grupul de Acțiune Locală Progresio și anume ca a uitat să declare averea pe care o avea în realitate și ca ar fi derulat contracte de consultanta fără "respectarea prevederilor legale".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE