Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum te ajută See First să ai control asupra Facebook

Postat la: 22.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Grație funcționalității See First, introdusă de Facebook în urmă cu două săptămâni, acum puteți alege ce conținut vă va apărea mai întâi în feed. News Feed-ul din Facebook funcționează pe baza unor algoritmi extrem de bine puși la punct, însă în anumite momente chiar și acestea pot da greș.

Astfel, iau naștere situații în care feed-ul este plin de actualizări de la persoane pe care nu le cunoașteți prea bine sau de la pagini care nu vă interesează chiar atât de mult. Pe parcursul timpului, un număr din ce în ce mai mare de persoane s-au plâns în legătură cu acest lucru. După nenumărate like-uri anulate și unfollow-uri date, cei de la Facebook se pare că au ascultat, în sfârșit de utilizatorii serviciilor lor.

În general, Facebook selectează aproximativ o cincime din întreg conținutul care a fost postat în perioada în care un utilizatorul nu a fost activ. Selecția se face în funcție de câteva criterii importante: tipul de conținut pe care ați dat click în trecut, cât de des interacționați cu anumite persoane și cât de apreciate sunt paginile urmărite.

În cursul lunii trecute, însă, rețeaua socială a început să testeze o nou funcție, denumită "See First". Aceasta permite oricui să selecteze persoanele și paginile ale căror postări vor apărea primele în News Feed. Probabil cel mai important lucru este că oricine poate utiliza "See First" extrem de ușor, nefiind nevoie de un efort important din partea unei persoane.

Varianta web și aplicația pentru iOS și Android au primit update-ul cu "See First", doar că pe Android ajunge mai greu și posibilitatea de a prioritiza care pagini sau persoane apar primele. Ca să alegi să vezi informații cu preponderență de la o persoană sau o pagină, vă duceți pe acel profil și la Following alegi See First.

Opțiunea Default se bazează pe algoritmul Facebook. Odată ce ați făcut acest lucru, pagina ar trebui să arate cum se poate vedea mai jos. Beneficiile, din câte se pare, ar fi mari pentru toată lumea, dar mai ales pentru utilizatori.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE