Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum vezi gratuit la Telekom concertul lui Robbie Williams. Ce să faci dacă nu ai bilet

Postat la: 17.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Peste 60.000 de spectatori sunt asteptaţi la concertul lui Robbie Williams la Bucureşti, care va avea loc pe 17 iulie, în Piaţa Constituţiei. Totuși, cei care nu au avut cum să ajungă în Capitală sau nu au prins bilete, pot urmări concertul lui Robbie Williams live, pe Internet, mulțumită celor de la Telekom Romania.

CONCERT ROBBIE WILLIAM LIVE. Telekom Romania, sponsorul principal al evenimentului, invită fanii artistului care nu pot să ajungă pe 17 iulie la București să urmărească concertul lui Robbie Williams live, online, pe www.telekomtv.ro și prin intermediul aplicației de mobil Telekom TV. Utilizatorii, clienți Telekom sau nu, sunt invitați să își rezerve unul din cele 50.000 de bilete virtuale până pe 17 iulie, ora 13:00. În plus, clienții Telekom care au serviciul de televiziune Telekom TV pot urmări LIVE concertul anului pe canalul Dolce Info (poziţia 100 SD sau 440 HD) pe 17 iulie, începând cu ora 20:00.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE