Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cutremur puternic în Japonia, produs în noaptea de duminică spre luni

Postat la: 13.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un cutremur cu magnitudinea 5,7 grade pe scara Richter s-a produs în cursul nopţii de duminică spre luni în sud-vestul Japoniei. Cel puţin trei persoane au fost rănite în urma seismului.

Seismul a avut loc la ora locală 02.52 (duminică, 19.52 ora României), la o adâncime de 55,3 kilometri, informează Agerpres. Trepidaţiile s-au resimţit într-o vastă zonă din insulele Kyushu şi Shikoku, precum şi în sud-vestul insulei principale Honshu. Zona în care s-a produs cutremurul a fost afectată de ploi violente în ultimele săptămâni, existând riscul unor alunecări de teren şi prăbuşiri. În urma seismului nu a fost emisă alertă pentru tsunami. Nu au fost semnalate incidente la centrala nucleară Ikata, situată în zona lovită. Toate reactoarele nucleare din Japonia sunt oprite în prezent, pentru reactualizare în conformitate cu normele mai stricte adoptate după accidentul de la Fukushima, din martie 2011.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE