Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cutremur puternic în Tanzania: cel puțin 13 oameni au murit și alți 200 sunt răniți

Postat la: 11.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cel puţin 13 oameni au murit şi 203 au fost răniţi în urma unui cutremur cu magnitudinea 5,7 produs în nordul Tanzaniei.

Seismul s-a produs în apropiere de graniţa cu Uganda şi Rwanda, în apropiere de Lacul Victoria. Potrivit institutului american de geofizică USGS, cutremurul s-a produs sâmbătă, la ora locală şi a României 15.27, la o adâncime de 10 kilometri, scrie Realitatea.net.

Imagini publicate pe reţelele de socializare arată clădirile distruse din Bukoba, un oraş cu peste 70.000 de locuitori, unde s-au înregistrat majoritatea victimelor. Unda seismică a fost resimţită până în vestul Kenyei.

"Acest incident a produs numeroase pagube", a declarat comisarul districtului Bukoba, Deodatus Kinawila. "Deocamdată situaţia este sub control", a adăugat el.

Tanzania se află pe o falie geologică importantă, dar cutremurele majore în zonă sunt rare. Un seism cu magnitudinea şase s-a produs în oraşul Arusha, aflat la est de Bukoba, în iulie 2007.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE