Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cutremure succesive, miercuri 3 mai, în Vrancea

Postat la: 03.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Două cutremure succesive s-au produs, miercuri în zona seismică Vrancea. Deși acestea nu au fost foarte puternice, au dovedit o intensificare clară a acțiunii seismice din această zonă

Primul cutremur s-a produs imediat după miezul nopții și a avut o magnitudine de 2,7 grade pe scara Richter, pentru ca miercuri dimineașa să se producă un al doilea, mai puternic, de 3.2 pe scara Richter.

Cele două cutremure au venit după ce în cursul zilei de marți au avut loc alte trei cutremure, unul de 3,1 și două cu puțin peste 2.
Un cutremur cu magnitudinea de 3,2 s-a produs în această dimineaţă, la ora locală 03.48, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, conform Institutului Naţional pentru Fizică Pământului (INFP).

Seismul a avut loc la o adâncime de 128 de kilometri, iar localităţile cele mai apropiate de epicentru au fost Vălenii de Munte (42 kilometri), Covasna (48 kilometri), Buzău (48 kilometri), Mizil (51 kilometri) şi Râmnicu Sărat (51 kilometri).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE