Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dacian Cioloș a fost numit consilier personal al lui Jean Claude Junker

Postat la: 02.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dacian Cioloș, fost comisar european pe probleme de Agricultură, a fost numit de președintele Comisiei Europene drept consilierul său personal pe acest domeniu. Românul îl va sfătui pe președintele CE pe probleme de securitate alimentară.

"Crizele alimentare, presiunea asupra resurselor naturale, creşterea populaţiei şi schimbările climatice ne reamintesc faptul că securitatea alimentară este o provocare importantă pe care UE trebuie să o gestioneze. Dacian Cioloş are o vastă experienţă în domeniul securităţii alimentare şi este omul potrivit pentru a mă sfătui pe această temă importantă", a declarat preşedintele Comisiei, citat de serviciul său de presă.

În calitate de consilier special al preşedintelui CE, Cioloş va colabora strâns cu membrii Comisiei Juncker în ceea ce priveşte contribuţia Executivului european la rezolvarea acestei provocări globale, precizează sursa citată. Dacian Cioloş nu va fi remunerat pentru această funcţie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE