Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dacian Cioloș și Dan Costescu pregătesc spargerea CNADNR

Postat la: 17.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a pregatit un proiect de ordonanta de urgenta potrivit careia Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din România (CNADNR) urmeaza sa fie impartita in doua companii mai mici, dar cam cu acelasi staf de conducere.

Manevra lui Costescu va fi dusa la indeplinire in perioada urmatoare de premierul Dacian Ciolos care va adopta pe repede inainte ordonanta de urgenta pentru spargerea CNADNR. Astfel, in urma spagerii CNADNR vor aparea doua companii, una care se ocupa de investitii la drumuri si autostrazi iar cealalata va asigura mentenanta retelei nationale de drumuri si autostrazi. De ce se doreste spargerea CNADNR?

Pentru a se pierde urma jafului institutionalizat care troneaza de foarte multi ani in companie si totodata de a oferi mai multe posturi de conducere pentru clientela politica dar si pentru oamenii baietilor destepti care sunt abonati la contractele CNADNR. Trebuie precizat ca la ora actuala, conducerea centrala a CNADNR include un director general interimar impus de ministrul Dan Costescu-Catalin Homor, si, nici mai mult, nici mai putin, de 17 directori.

La acestia se mai adauga cei 7 directori regionali ai celor sapte directii regionale de drumuri si poduri din tara, plus directorul de la CESTRIN. Practic, prin spargerea CNADNR in doua companii mai mici, numarul acestor directori se va dubla si astfel toata lumea, in special cea politica, va fi multumita. Nu trebuie omis faptul ca actualul director general interimar al CNADNR- Catalin Homor, are sase consilieri, adica mai mult decat orice ministru al cabinetului Ciolos.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE