Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dacian Cioloș prezintă în Parlament starea economiei

Postat la: 19.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Dacian Cioloș va susţine astăzi un discurs, în Parlament, cu privire la situaţia economică a ţării. PSD a făcut această cerere după ce în spaţiul public au apărut mai mai multe informaţii contradictorii, inclusiv legate de modificarea Codului fiscal.

Liderul social-democrat Liviu Dragnea i-a scris o scrisoare premierului, în 8 septembrie, solicitându-i să prezinte de "urgenţă un raport privind situaţia economică reală a ţării, inclusiv nivelul de colectare a taxelor, deficitul bugetar, şi creşterea economică estimată care stă la baza execuţiei bugetare. Purtătorul de cuvânt al Executivului, Liviu Iolu, a declarat că iniţiativa va da posibilitatea premierului să arate că datele economice din acest an sunt foarte bune.

"România are o creştere economică de 6% în trimestrul 2, iar încasările din taxe şi impozite sunt peste program. Raportul premierului va fi o bună posibilitate de a atrage atenţia în parlament asupra iniţiativelor legislative care pun presiune pe buget şi, pe cale de consecinţă, pe deficitul aprobat, a mai spus purtătorul de cuvânt al Guvernului. Liderii partidelor vor dezbate, în plenul reunit, raportul premierului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE