Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dan Adamescu, internat în stare foarte gravă, spune nora sa

Postat la: 27.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Miliardarul Dan Adamescu, care deține printre altele și ziarul România liberă, ar fi grav bolnav în spital, potrivit nurorii sale, Adriana Constantinescu.

„Medicii ne-au spus că doar o minune poate să-l salveze. A venit cu nenumărate bacterii din închisoare. Stau gardienii în faţa salonului. Medicul a transmis raportul la penitenciar, nimeni nu face nimic. Peste tot, în toate ţările se fac excepţii în caz de accidente grave sau astfel de situaţii, la noi nu. Sora lui vrea să stea cu el în ultimele clipe", a declarat Constantinescu.

Adamescu este în închisoare din luna mai, după ce a fost condamnat la 4 ani și 4 luni de închisoare pentru mituirea unor avocați. El a încercat fără succes să ceară eliberarea condiționată din penitenciar. „Până la data formulării prezentei cereri, Dan Adamescu a executat facţia de 1/3 din totalul pedepsei cu închisoarea, executând deja 534 de zile închisoare (măsuri preventive+ executare pedeapsă) dintr-un total de 1.467 zile (4 ani şi 4 luni), fiind astfel îndeplinită condiţia prevăzută de art.100 alin. (1) lit. a) C.pen", anunţa atunci PR-ul familiei, Mihaela Petrovan.

Potrivit sursei citate, Adamescu are 68 de ani şi doreşte să beneficieze de „reducere de 2/3 din sentinţă". Reprezentanţii familiei susţineau la acea vreme că omul de afaceri suferă de 15 boli, ce s-ar fi agravat în închisoare. Acest articol este proprietatea Reporter Virtual și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE