Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Dan Costescu a fost oprit de Cioloș să nu demisioneze de la șefia Ministerului Transporturilor

Postat la: 28.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cu cateva zile inainte de Craciun, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a vrut sa demisioneze ca urmare a faptului ca este depasit de complexitatea problemelor din acest minister.

Practic, el a ajuns la concluzia ca Ministerul Transporturilor este o palarie prea mare pentru el iar presiunile sunt uriase, si, ca atare a considerat ca ar fi mai bine sa revina la fostul job, adica acela de director general al CFR SA unde fusese pus de Ioan Rus.

Insa, premierul Dacian Ciolos nu a fost de acord cu demisia lui Costescu pentru ca-l punea intr-o lumina proasta dupa episoadele cu ministrii de la Sanatate si Justitie, dar discutia dintre cei doi va fi reluata la inceputul anului 2016.

Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, premierul Dacian Ciolos l-ar prefera in locul lui Dan Costescu la sefia Ministerului Transporturilor pe secretarul de stat pus chiar de el- Marcel Bolos, un apropiat al directorului SRI- Eduard Hellving.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE