Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Dan Costescu vrea să plece din fruntea Ministerului Transporturilor

Postat la: 27.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, si-a anuntat colaboratorii apropiati ca vrea sa renunte la aceasta functie din cauza probemelor extrem de delicate pe care le are de gestionat. In plus, el a constatat ca Ministerul Transporturilor este o palarie prea mare pentru el si nu are o echipa profesionista in jurul sau.

Totodata, Dan Costescu a ajuns la concluzia ca este prizonierul unor directori care trag toate sforile in acest minister, cum ar fi Petre Neacsa, Anisoara Cornila, Dana Galbeni- Rachila sau cei care coordoneaza cele patru domenii mari ale ministerului- rutier, aerian, naval si feroviar. Faptul ca a fost obligat sa accepte in echipa sa un consilier venit de la Primaria Oradea- Cristian Silaghi, demonstreaza Dan Costescu nu controleaza decat pe hartie ministerul, pentru ca in realitate toate fraiele sunt detinute de acesti directori si de cei doi secretari de stat- Marcel Bolos si Eugen Ispas.

De fapt, cei sapte consilieri personali ai ministrului Dan Costescu- Adriana Măceancă, Luiza Viorica Bratu, Magdalena Cristina Petrescu, Mirela-Marina Dumitrescu, Magdalena- Raluca Manciu, Silvia Popeanga si Cristian Silaghi, sunt, cu o singura exceptie, persoane care nu prea mare legatura cu managementul unui asemenea minister extrem de complex.

Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, Dan Costescu ar urma sa mearga la companie germana de transport feroviar de marfa care deruleaza operatiuni si in Romania, iar locul sau la sefia Mnisterului Transporturilor urmeaza sa fie luat de catre secretarul Marcel Bolos, un apropiat al directorului SRI-Eduard Hellving. Trebuie subliniat ca Dan Costescu a mai vrut sa demisioneze si la sfarsitul anului trecut, dar a fost convins de premierul Dacian Ciolos sa mai ramana ceva timp la butoanele Ministerului Transporturilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE