Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dan Diaconescu rămâne în regim închis de detenție. I-a fost refuzată cererea de plasare în regim deschis

Postat la: 03.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Magistrații Judecătoriei Sectorului 5 au refuzat cererea lui dan Diaconescu de înlocuire a regimului de detenție închis cu unul deschis sau semideschi. Astfel că jurnalistul rămâne în continuare în Penitenciarul Rahova în sistem închis. 

Dan Diaconescu a cerut prin avocații săi înlocuirea regimului de executare a pedepsei din regim închis în regim deschis sau semideschis. Fostul proprietar al OTV nu s-a prezentat la instanță și și-a lăsat avocații să-i susțină cauza.

Avocații lui Dan Diaconescu au depus o contestaţie privind regimul de detenție al jurnalistului. Acesta vrea să-şi execute pedeapsa în regim deschis sau semideschis, după ce comisia penitenciarului a decis un regim închis de detenţie în cazul său.

Dan Diaconescu contestă în instanță regimul de detenție de la Penitenciarul Rahova, acolo unde își execută pedeapsa de 5 ani şi 6 luni pentru şantaj

Pe 4 martie, acesta a fost condamnat pentru şantajarea lui Ion Moţ, fost primar al comunei arădene Zărand, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea. Diaconescu le-a cerut 200.000 de euro si respectiv 100.000 de euro pentru a nu difuza campanii de presa impotriva lor, în care erau dezvăluite presupuse fapte de corupţie. După aflarea sentinţei, fostul patron OTV a aşteptat să fie săltat de acasă de către poliţişti.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE