Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dan Mihalache se plânge de Cotroceniul lăsat în paragina

Postat la: 27.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Șeful Cancelariei Prezidențiale, Dan Mihalache, s-a plâns că ar fi găsit Administrația de la Cotroceni „în paragină", după plecarea lui Traian Băsescu. Mihalache susţine că la Palatul preşedinteului, nu există intranet, însă, potrivit unor surse citate de jurnaliştii de la Evenimentul zilei, acesta funcţionează de 8 ani de zile. Mai mult, instituţia ar beneficia şi de arhivă electronizată.

„Nu am găsit un minim sistem de intranet sau de document management. Se plimbă oamenii cu registre ca în anii ,70, ,80, ,90. Dacă vrei să știi instantaneu cum a plecat o hârtie, unde a ajuns și cum a fost rezolvată îți ia jumătate de zi", a declarat Dan Mihalache. Potrivit unor surse politice, arhiva Administrației Prezidențiale este electronizată încă din anul 2008.

„Intranet există încă din 2007, iar în ceea ce privește arhiva o singură persoană are acces la toată arhiva, însă fiecare șef de departament are acces la arhiva departamentului respectiv", au spus sursele citate care au menționat că asta se întâmpla în perioada mandatului lui Traian Băsescu.

Şi fostul purtător de cuvânt al șefului statului, Tatiana Niculescu Bran, a spus că se impun schimbări la Palatul Cotroceni. Ea a declarat în decembrie, anul trecut, atunci că „opulența unor birouri imense și întunecate se combină cu starea precară a instalațiilor sanitare". De asemenea, Bran s-a plâns că „angajații de la Cotroceni nu mănâncă pentru că nu există o cantină".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE