Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dan Șova la Poliție: Sunt supărat că am dat...

Postat la: 12.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul ministru al transporturilor, Dan Șova a ajuns, vineri dimineața la sediul Poliției Ilfov, așa cum îi cere controlul judiciar. Acesta a refuzat să facă orice fel de declarații în fața presei și la intrare și la ieșire. 

Singura replică dată de Dan Șova a fost referitoare la neglijența sa. "Sunt supărat că am dat cafeaua pe mine.", au fost singurele cuvinte rostite de Dan Șova.

Dan Șova a venit, vineri, la sediul Inspectoratului de Poliției Ilfov, unde trebuie să se prezinte săptămânal, întrucât se află sub control judiciar. 
Senatorul PSD este acuzat că a săvârșit trei infracțiuni de abuz în serviciu, privind atribuirea unor contracte ilegale la companiile energetice Turceni și Rovinari.

În acest dosar, procurorii au extins urmărirea penală pentru Dan Șova, pentru 17 fapte de fals în înscrisuri, săvârșite împreună cu Victor Ponta, în dosarul Turceni-Rovinari.  De asemenea, au extins urmărirea penală pentru evaziune fiscală, la care Ponta e complice, și pentru spălare de bani, unde autor e și Ponta.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE