Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












De ce a demisionat Bănicioiu de la șefia PSD Sector 4

Postat la: 23.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a demisionat de la conducerea organizației PSD Sector 4. El a declarat, pentru Mediafax, că a luat această decizie pentru că nu vrea să facă parte din echipa liderului PSD București, Robert Negoiță.

"Nu vreau să fac parte din echipa lui Robert Negoiţă. Am demisionat", a mai spus Nicolae Bănicioiu. Bănicioiu a declarat, miercuri seară, că liderul PSD București, Robert Negoiță, care cu o zi în urmă și-a anunțat candidatura la șefia PSD, i-a propus să facă parte din echipa sa, respectiv să fie preşedinte executiv al PSD București.

Politicianul a spus că a refuzat propunerea acestuia și, în aceste condiții, a demisionat din funcția de președinte al PSD Sector 4, el rămânând însă vicepreședinte al partidului la nivel național. Nicolae Bănicioiu este preşedinte al PSD Sector 4 din martie 2013. El a condus şi anterior organizaţia, ca lider interimar.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE