Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












De data asta n-a mai fost o farsă: Putin l-a sunat la telefon pe Elton John

Postat la: 25.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a sunat pe starul pop britanic Elton John, după ce cântărețul a fost ținta unei farse, organizată de doi umoriști ruși, care l-au convins pe artist că a fost sunat de liderul rus.

Putin l-a sunat pe Elton John pentru a-și exprima disponibilitatea de a se întâlni cu el și a discuta "orice teme de interes" pentru celebrul muzician, a declarat joi purtătorul de cuvânt de la Kremlin, Dmitri Peskov. "În sfârșit, au vorbit", a afirmat acesta, într-o aluzie la farsa făcută, săptămâna trecută, de doi umoriști ruși.

Impresionat de cele întâmplate, liderul de la Kremlin l-a îndemnat pe celebrul muzician să nu se supere pe cei doi umoriști, care "sunt inofensivi, ceea ce nu justifică însă gluma lor", a relatat Peskov pentru Ria Novosti.

Mai mult, purtătorul de cuvânt a afirmat, într-o declarație pentru presa rusă, că le recomandă celor doi umoriști să-și ceară scuze lui Elton John, care este "un interpret respectat și iubit" în Rusia. "Cred că nu au procedat bine", a comentat el.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE