Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












De la Vaslui la Giurgiu: Alti șapte indivizi cercetați pentru relații sexuale cu o minoră

Postat la: 23.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Investigația a pornit după ce media a relatat cazul unei adolescente de 14 ani, obligată să întrețină relații sexuale cu șapte bărbați. Inspecția Judiciară a anunțat că va face verificări, la solicitarea președintelui Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Marius Tudose, care s-a autosesizat ca urmare a informațiilor lansate în spațiul public.

Cazul din Giurgiu pentru care CSM a sesizat Inspecția Judiciară s-a petrecut la începutul anului 2013 iar acuzațiile sunt de întreținere de raporturi sexuale cu o persoană minoră. "Ca urmare a informațiilor lansate în spațiul public referitoare la cazul minorei din județul Giurgiu, domnul judecător Marius Badea Tudose, președintele Consiliului Superior al Magistraturii, a sesizat Inspecția Judiciară în vederea identificării dosarului și efectuării de verificări potrivit art. 74 alin. 1 din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată cu modificările și completările ulterioare", se arată într-un comunicat postat joi pe site-ul CSM.

"Plângerea minorei în vârstă de 14 ani la data producerii faptelor, respectiv în anul 2013, a fost înregistrată la poliție în data de 5 ianuarie 2013, iar faptele se petrecuseră la data de 3 ianuarie 2013. În data de 6 ianuarie 2013 a fost emisă ordonanță de reținere pentru cei șapte tineri cu vârste cuprinse între 17 și 20 de ani pentru infracțiunea de întreținere de act sexual cu o persoană minoră, după care Tribunalul Giurgiu a dispus în acest caz obligativitatea pentru cei cercetați de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile. Pe data de 19 ianuarie 2013 a fost finalizat și înaintat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu referatul de urmărire penală pentru act sexual cu o persoană minoră pentru cei șapte tineri", a precizat joi, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache. El arată că, potrivit informațiilor din dosar, minora a fost chemată la locuința prietenului ei, pe atunci în vârstă de 17 ani, unde a întreținut relații sexuale cu șapte tineri cu vârste cuprinse între 17 și 20 de ani, cercetarea în acest caz fiind de întreținere de raporturi sexuale cu o persoană minoră.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE