Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












De neimaginat! Sef de politie, batut la sânge de un interlop

Postat la: 17.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Seful de la Investigatii Criminale din Politia Curtea de Arges a fost batut de un interlop pe care il cerceta intr-un dosar de furt. Altercatia a avut loc intr-o parcare. Politistul a fost internat la spitalul din Curtea de Arges, apoi transferat la Spitalul Judetean, pentru ca ranile erau grave.

Politistul patrula cu alti doi colegi. Incidentul a avut loc intr-o parcare. S-au intalnit cu doi interlopi care si-au adus aminte ca au avut de-a face cu ceva timp in urma cu seful de la investigatii criminale intr-un dosar. S-a iscat astfel o cearta intre politisti si interlopi.

Seful de la Serviciul de Investigatii Criminale a fost batut crunt. A fost deschis un dosar penal pentru ultraj, iar in functie de numarul zilelor de apitalizare se va decide ce se va intampla cu agresorii. Scandalul a izbucnit dupa ce unul dintre atacatori si-a amintit ca a ajuns la puscarie din cauza politistilor. Conform noului Cod Penal, agresorii risca intre 4 luni si 2 ani de inchisoare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE