Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












De ziua ei, Elena Udrea s-a retras din politică

Postat la: 27.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Elena Udrea a anunțat, ieri, când a împlinit 43 de ani, că vrea să se retragă din viața politică. Ea a spus că, după 13 ani pe care i-a dedicat politicii, își dorește un nou început.

„Ultimii treisprezece ani din viață mi i-am dedicat politicii. Nu am niciun regret. Dacă aș fi cu treisprezece ani în urmă, aș lua-o de la capăt, chiar dacă unele lucruri le-aș face diferit. Am făcut ceea ce am crezut că e bine, am câștigat și am pierdut, am urcat și am coborât, am făcut lucruri corecte și am greșit. Îmi asum tot și mai ales ceea ce sunt. Acum a venit vremea să îmi iau rămas bun... a venit vremea unui nou început", a scris Udrea pe Facebook.

În week-end-ul acesta, iubitul său, Adrian Alexandrov, a postat mai multe poze cu ei pe contul său de Facebook. Udrea a candidat independent la parlamentare pentru un post de deputat, dar a pierdut. A doua zi după alegeri, ea a anunțat că se va retrage din politică, dezamăgită de rezultatul alegerilor din 11 decembrie.

Udrea a intrat în politică în 2004, ca membru PNL. Ajunge consilier general în echipa primarului Capitalei, Traian Băsescu. Din 2008 până în 2016 a fost deputat. Ea a mai deținut funcțiile de consilier prezidențial, șef al Cancelariei Prezidențiale și ministru al Turismului. În 2014 a demisionat din PDL și s-a alăturat PMP. În luna iunie a aceluiași an a devenit președintele formațiunii. La alegerile prezidențiale din 2014 ea a candidat din partea PMP.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE