Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Delfini eşuaţi pe plajele din Mamaia şi Venus după ce au murit din cauza plaselor pescăreşti

Postat la: 23.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Doi delfini eşuaţi pe plaje după ce au murit din cauza plaselor pescăreşti au fost ridicaţi, în ultimele zile, de către membrii asociaţiei neguvernamentale de mediu Mare Nostrum, din staţiunile Mamaia şi Venus, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor organizaţiei, echipa Mare Nostrum a intervenit în ultimele două zile, în urma unor telefoane de urgenţă, pe plaje din staţiunile Mamaia şi Venus pentru identificarea a doi delfini eşuaţi. "Este vorba despre doi marsuini tineri, pe care valurile i-au adus pe ţărmul mării. Mamiferul marin găsit în staţiunea Mamaia decedase recent, iar echipa Mare Nostrum a intervenit rapid, l-a preluat şi transportat la Institutul Naţional de Cercetare şi Dezvoltare Marină Grigore Antipa din Constanţa, în vederea prelevării de probe pentru investigatii de laborator, chiar dacă principala cauză ce a dus la deces a fost atribuită plaselor de pescuit", se arată într-un comunicat al Mare Nostrum.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE