Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Deputații pot afla astăzi despre dezastrul regizat de Ovidiu "Canoe" Miculescu la Radio România

Postat la: 05.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Comisia pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă a Camerei Deputaților are astăzi pe ordinea de zi audierea unor reprezentanţi ai Sindicatului Profesioniştilor din Media şi Cultura Română, la solicitarea Comisiei. Se pare că parlamentarii au hotărât, în sfârșit, să plece urechea la vocea unor oameni din Radio România, alții decât "ciracii" lui Ovidiu "Canoe" Miculescu.

Poate așa vom afla și noi cine distruge Radio România, care au fost teroriștii, poate tot cei de la revoluție, și când au acționat ei de a fost nevoie de o campanie de solidaritate de tipul "Eu sunt Radio România!", atât de transparent copiată după franțuzescul "Je suis Charlie", simbol al luptei pentru libertatea de exprimare și pentru libertatea presei. De mirare că un așa pericol abătut asupra stindardului presei publice din România nu a stârnit nici un fel de reacție de solidaritate în rândul colegilor de breaslă, ba, mai mult, așa cum ZIUAnews a arătat cu mai multe ocazii, situația ar sta chiar pe dos, și campania "Eu sunt Radio România!" ar putea fi interpretată ca un strigăt de ajutor al profesioniștilor din radio, sătui de dictatura discreționară a lui Ovidiu "Canoe" Miculescu.

Pentru cei ce s-au aplecat fără prejudecăți asupra fenomenului, cele ce se petrec în Radio România seamănă cu primii ani ai Germaniei lui Hitler, avem rezultate economice așa că putem închide gura celor care nu sunt cu noi, sau, mai aproape de timpurile noastre, cu Revoluția culturală din China, un spațiu atât de drag lui Ovidiu "Canoe" Miculescu, unde hoardele de fanatici schingiuiau pe cei indicați de lider, fluturând cartea roșie cu învățăturile lui Mao, doar că în radio "fidelii" flutură regulamentele și ordinele făcute să servească un singur interes: punerea în practică a voinței conducătorului absolut.

Poate că pe ultima sută de metri parlamentarii nu se vor mai lăsa orbiți de strălucirea rezultatelor economice, nimeni nu a verificat dacă a fost vorba de management performant sau tăieri haotice de cheltuieli, dar nu și de la sumele alocate lui Ovidiu "Canoe" Miculescu pentru deplasări externe, cine zboară la clasa business?, și vor analiza cu obiectivitate situația din Radio România. Și explozia unei bombe atomice este plină de strălucire, dar lasă în urmă prăpăd, iar românii au nevoie de un serviciu public de radio, servit de profesioniști cu verticalitate, și după "mărețul mandat" al lui Ovidiu "Canoe" Miculescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE