Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Detalii CUTREMURĂTOARE despre cum a fost ucis Mihail Bălăşescu. A fost găsit cu mâinile legate şi cu gura astupată

Postat la: 05.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: inzoziare.ro

Mihail Bălășescu a avut parte de o moarte înfiorătoar. Fostul lider PNL a fost găsit fără suflare, cu mâinile legate şi cu gura astupată cu un căluş, informează realitatea.net. Potrivit unor surse judiciare, Bălăşescu ar fi avut capul sfărâmat și acoperit cu o pătură.

Trupul neînsuflețit al politicianului a fost descoperit de fosta sa soţie, în casa tatălui ei. Principalul suspect, fostul său socru, ar fi lăsat un bilet în care în care anunța că nu îl va mai vedea cineva vreodată.

"Politistul de la criminalistica a spus că i-a dat cu ceva în cap de i-a sfărmat capul şi pe urmă a fugit pentru că poliţişti căutau pe aici, obiectul, arma", a precizat o vecină a fostului socru al victimei.

Mihail Bălăşescu este fost secretar general adjunct al Partidului Naţional Liberal şi a fost căsătorit de patru ori. Recent, îşi disputa partajul cu ultima soţie. Mihai Bălăşescu a devenit cunoscut după ce a recunoscut că a făcut sex cu o femeie în biroul lui Crin Antonescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE