Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












DEZVĂLUIREA anului: Ioana Băsescu a fost înregistrată în pat, in timp ce facea sex!

Postat la: 02.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deputatul Partidului România Unită, Sebastian Ghiţă, dă pe față modul de operare al procurorilor. „Ioana Băsescu a fost înregistrată în pat de către fostul iubit. Cum să se facă aşa ceva. DNA se dă mare cu arestaţii la hectar", a dezvăluit Ghiţă. Fiica cea mare a fostului presedinte Traian Basescu, Ioana, se pare ca a fost filata timp de doua luni de zile.

In dosarul in care Ioana Basescu este acuzata de instigare la abuz in serviciu si spalare de bani, au existat mandate de interceptare. Patru persoane, unele apropiate fiicei fostului presedinte, ar fi incercat sa o provocate astfel incat sa le dea informatii pe care ulterior sa le spuna procurorilor. Ioana Basescu nu a cazut in plasa instigatorilor si, de fiecare data, a refuzat sa vorbeasca. Ioana Băsescu este urmărită penal, sub control judiciar, de Direcția Națională Anticorupție, într-un dosar în care este acuzată de instigare la abuz în serviciu și spălare de bani. Potrivit unui comunicat al DNA, faptele au legătură cu plăți nelegale pentru campania prezidențială din anul 2009.

În același dosar, procurorii au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de fostul ministru Elena Udrea, sub aspectul săvârșirii a cinci infracțiuni de spălare de bani; Gheorghe Nastasia, la data faptei secretar general al Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului (MDRT), sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită, și Victor Tarhon, la data faptei președintele Consiliului Județean Tulcea, acuzat de luare de mită.
De asemenea, în această speță sunt urmăriți penal Ioan Silviu Wagner, la data faptei director general al unei societăți comerciale cu capital majoritar de stat, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu dacă funcționarul a urmărit obținerea unui folos pentru sine sau pentru altul, și omul de afaceri Giovanni-Mario Francesco (iubitul de la acea vreme a Ioanei Basescu), pentru evaziune fiscală și spălare de bani.

Procurorii anticorupție spun că, în cursul anului 2009, în contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, au fost colectate sume de bani despre care există suspiciunea că au provenit din săvârșirea unor infracțiuni și care au fost folosite ulterior pentru plata unor servicii prestate în campanie. Astfel, în decembrie 2009, Ioana Băsescu, fiica președintelui României în funcție la acel moment, i-a cerut inculpatului Silviu Ioan Wagner, director general al unei societăți comerciale cu capital majoritar de stat, să achite o factură fiscală despre care a spus că reprezintă cheltuieli restante din campania pentru alegerile prezidențiale care se desfășurase în toamna aceluiași an.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE