Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Direcția de Poliție Transporturi a ajuns feuda chestorului Marin Motoc ca-n vremea lui vodă Lăpușneanu

Postat la: 29.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ceea ce se intampla la ora actuala la Directia de Politie Transporturi din cadrul Politiei Romane este o reproducere actualizata a nuvelei "Alexandru Lapusneanu" scrisa de catre Costache Negruzzi. Insa numai interpretii s-au schimbat. Rolul lui voda Lapusneanu este jucat de catre ministrul Afacerilor Interne, Petre Toba, iar cel al vornicului Motoc, de catre dircetorul Directiei de Politie Transporturi, chestorul de politie Marin Motoc.

Noua nuvela reprodusa dupa cea a lui Costache Negruzzi a inceput sa fie pusa in scena si adaptata in urma cu vreo doi-trei ani, cand actualul ministru de Interne, Petre Toba, era seful Politiei Romane, l-a numit pe adjunctul Politiei Rutiere, Marin Motoc, ca director al Directiei de Politie Transporturi. Ulterior, pe postul de director adjunct al acestei directii aterizeaza constroversatul sef al IPJ Dambovita, comisarul sef Marian Galbenus, finul baronului PSD din acest judet Adrian Tutuianu.

Insa, de cand a venit la conducerea Directiei de Politie Transporturi comisarul sef Marin Motoc, ulterior avansat chestor de politie, dar nu se stie pentru ce performante, direcția a ajuns un butoi de pulbere din cauza comportamentului birjaresc al acestuia. Practic, dupa celebra fraza a lui Negruzzi-"daca voi nu vreti, eu va vreau", directia a devenit mosia lui Motoc si cine nu ii canta in struna acestuia, zboara imediat. Ca atare, in ultimii doi ani, directia a ramas fara mai bine de jumatate din personal.

Unii s-au pensionat, cum este cazul comisarului sef Catalin Udrea, fortat de Motoc sa plece la pensie, iar altii au plecat la alte structuri tot impinsi de el. In locul celor plecati au fost adusi oameni de la Politia Rutiera sau din teritoriu, fara nicio legatura cu domeniul. Ca urmare a acestui management dezastruos, Marin Motoc a fost cercetat de mai multe ori de catre Inspectoratul General al Politiei Romane, dar de fiecare data controalele s-au musamalizat.

ZIUAnews va prezenta lista politistilor de la Directia de Politie Transporturi care au plecat din cauza directorului Marin Motoc:

Cms.șef Udrea Cătălin- șef serviciu Transporturi Feroviare
Cms.șef Călinescu Mihail
Cms. șef Raiciu Marin
Cms. șef Camenic Viorel
Scms. Moise Marian
Cms. Moise Florian
Scms. Roșu Florin
Insp.pr. Cazan Costel
Cms. șef Cazan Viorel
Cms. șef Cristea Niculae -șef serviciu Transporturi Navale
Ins. pr. Enică Vicențiu
Scms. Bejan Alexandru
Cms.șef Ciobanu Licuța
Cms.șef Iubitu Cristinel Relu
Cms. șef Chivu Aurelian

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE