Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Directorii francezi de la Apa Nova, audiaţi de DNA

Postat la: 07.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Bruno Roche, fost director al Apa Nova, a ajuns la ora 10:15 la sediul DNA din Ploieşti. Tot astăzi este aşteptat să se prezinte la audieri şi un alt fost director francez al companiei, Laurent Lalague.

Conform unor surse judiciare, citate de Mediafax, cetăţenii francezi Bruno Roche şi Laurent Lalague sunt puşi sub acuzare în dosarul Apa Nova Bucureşti, alături de Costin Berevoianu, Vlad Moisescu şi Ovidiu Semenescu. Roche şi Lalague, care de-a lungul anilor au deţinut funcţii de conducere în cadrul companiei Apa Nova, iar în prezent Bruno Roche este membru în Consiliul de Administraţie al companiei, sunt suspectaţi de cumpărare de influenţă, afirmă sursele citate. Numele celor doi apar în documentele întocmite de DNA în dosarul Apa Nova, procurorii susţinând că Roche era titularul unor conturi din care făcea plăţi speciale pentru contractele cu firmele altor suspecţi din acest dosar.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE