Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Directorul CNADNR, Narcis Neaga, va fi secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Postat la: 08.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ca sa puna capat scandalurilor de la Compania Naţionala de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), ministrul Transporturilor-Iulian Matache a pregatit o mutarea surpiza pentru iesirea eleganta din centrul atentiei a directorului general Narcis Neaga.

Astfel,dupa scenariul Romatsa, unde directorul general Aurel Stanciu a fost promovat secretar de stat,Iulian Matache va propune premierului Victor Ponta ca Narcis Neaga sa fie pus secretat de stat in ministerul pe care-l conduc, Trebuie precizat ca Ministerul Transporturilor are in organigrama patru posturi de secretar de stat, din care numai trei sunt ocupate.

Ca atare, Narcis Neaga va fi secretar de stat, dar postul sau de la CNADNR pe care-l ocupa inainte de a fi director general, adica cel de director al Direcţiei Concesiuni în cadrul acestei companii naţionale, va fi blocat pe perioada cat va fi demnitar. Narcis Neaga a fost numit la conducerea CNADNR în data de 22 august 2013, de Dan Şova, care ocupa în acea perioada funcţia de ministru al Marilor Proiecte.în funcţie, pe 18.09.2013, Neaga a semnat un document prin care salariul directorului CNADNR să fie de nici mai mult, nici mai puţin, 19.236 de lei pe lună.

Un calcul simplu arată că Narcis Neaga câştigă de aproximativ trei ori decât preşedintele României. Klaus Iohannis are, în prezent, un salariu de 6.706 lei pe lună. Totodată, se pare că nu este prima oară când acesta beneficiază de o mărire de salariu. Înainte de a fi numit de Şova la şefia CNADNR, Neaga ocupa funcţa de director al Direcţiei Concesiuni în cadrul acestei companii naţionale, acolo unde câştiga lunar peste 6.500 de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE