Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Directorul general al Romsilva, adeptul petrecerilor lungi și dese

Postat la: 28.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dragos Ciprian Pahontu, director general al Regiei Nationale a Padurilor- Romsilva, impus in primavara aceasta in conditii controvesate de catre ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Cristiana Palmer Pasca, este cunoscut de catre silvicultori ca fiind un mare iubitor de petrceri prelungite.

Ultima petrecere de pomina a avut loc la inceputul lunii august la o cabana a romsilvei din nordul judetului Arges. O echipa de control de la Ministerul Mediului şi Romsilva, in frunte cu Ciprian Pahontu, a mers în Argeş pentru a cerceta reclamaţia împotriva directorului Directiei Silvice Arges-Armand Chiriloiu. Dupa incheierea controlului al carui rezultat nici pana acum nu se cunoaste, a urmat o scurtă incursiune la sediul Direcţiei Silvice Argeş, dupa care directorul general al Romsilva, Dragoş Ciprian Pahonţu, însoţit de directorul tehnic Codruţ Bîlea, s-a oprit la Nucşoara, la cabana de vânătoare de la Bahna Rusului, administrată de Ocolul Silvic Domneşti.

Acolo gazda le-a fost tocmai directorul cercetat, Armand Chiriloiu, care a pus la cale un ospăţ de zile mari pentru înalţii săi oaspeţi de la Bucuresti. Mai trebuie spus că la zaiafetul orchestrat de Armand Chiriloiu şi-au mai făcut apariţia şi directorii direcţiilor silvice Olt şi Dolj, dar şi o parte din şefii de ocoale din Argeş, în frunte cu şeful ocolului Muşăteşti, consilierul judeţean Radu Dumitrache. Probabil că la acest chef de pomină s-a redactat şi raportul de control al Romsilva. Aşa control sa tot faci, ca deh muta, adica padurea, nu vorbeste!

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE