Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Directorul general Marin Aldea și-a angajat toate rudele la Metrorex

Postat la: 15.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul ministru al Transporturilor, Dan Costescu, a surprins, cand imediat dupa preluarea mandatului, a anuntat, la inceputul lunii decembrie 2015, ca seful Marin Aldea, Direcției Strategie, Planificare, Resurse în cadrul Metrorex, a preluat atribuțiile de director general interimar al societății.

Ulterior, cu cateva saptamanii inainte ca Dan Costescu sa fie demis de la sefia Ministerului Transporturilor, Marin Aldea a fost numit director general al Metrorex pentru un mandat de patru ani. Insa, ceea ce stie mai putin in spatiul public, dar este arhicunoscut la Metrorex si in Ministerul Transporturilor, este faptul ca Marin Aldea este copilul de mingii al liderul sindical Ioan Radoi si al fostului director al Metrorex, deputatul PDL trecut ulterior la PMP, Gheorghe Udriste.

Dar ca orice copil de mingii, a prins si el gustul puterii, fapt pentru care a inceput sa creada ca Metrorex este firma sa. Ca atare, si-a angajat sora- Constanta Manolache, la Depoul Pantelimon iar pe cumnatul Florica Manolache l-a teleportat la Serviciul Investitii din cadrul Directiei Investitii Achizitii Publice. Insa, ca orice unchi grijuliu, Marin Aldea a considerat ca si nepoul sau- Aleaxandru Manolache, trebuie sa aiba un post caldut si bine remunerat la Metrorex. Astfel, juniorul Manolache a fost angajat, desi nu avea pregatirea si experienta necesara, la Directia TTI a Metrorex, condusa de catre omul lui Ioan Radoi- Marius Rudnitchi.

Acest Marius Rudnitchi era, in 1996, un simplu lacatus mecanic la metrou, dar pentru faptul mama sa facea curatenie in casa liderul sindical Ioan Radoi, Rudnitchi a ajuns astazi director si mare lider sindical la Metrorex. Sunt doar cateva numiri la Metrorex ale directorul general Marin Aldea pe criteriul nepotismului, dar numarul acestor privilegiati este mult mai mare si ZIUAnews va prezentat in zilele urmatoare si cine sunt ceilalti favoriti ai tripletei Radoi-Udriste- Aldea.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE