Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












DNA a clasat dosarul penal privind împrumutul luat de România de la FMI

Postat la: 18.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Direcția Națională Anticorupție (DNA) a anunțat, astăzi, că a clasat dosarul penal privind împrumutul luat de România de la FMI în anul 2009.

„Ca urmare a examinării dosarului penal s-a dispus clasarea cauzei raportat la faptele care au făcut obiectul sesizării pe motiv că aspectele sesizate nu se circumscriu conținutului constitutiv al infracțiunilor (abuz în serviciu și conflict de interese) și pe motiv că fapta nu există (constituire de grup infracțional organizat)", se arată în comunicatul de presă al DNA.

Reamintim că, recent, o persoană fizică a depus la DNA o sesizare vizând modul în care România a încheiat acordul cu Fondul Monetar Internațional și a felului în care a fost folosit acest împrumut. Țara noastră a încheiat în 2009 un acord de 20 miliarde de euro. În sesizare se arată că România a suferit un prejudiciu de 600 milioane de euro, ca urmare a contractării acestui împrumut.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE