Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Doi morţi şi şapte răniţi în Braşov, după ce un autoturism s-a ciocnit cu un autobuz

Postat la: 28.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Două persoane au murit şi alte şapte au fost rănite, luni dimineaţă, după ce un autoturism s-a ciocnit cu un autobuz, pe DN 1, între localităţile braşovene Şercaia şi Perşani, traficul rutier fiind blocat timp de o oră şi jumătate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisarul şef Liviu Naghi, accidentul s-a produs la ora 8.30, pe DN 1, la kilometrul 216 + 700 metri, între localităţile Şercaia şi Perşani, după ce un tânăr de 27 de ani, care conducea un autoturism dinspre Braşov spre Sibiu, a pierdut controlul volanului într-o curbă, carosabilul fiind umed, şi maşina s-a ciocnit cu un autobuz care venea din sens opus.

În urma impactului, şoferul de 27 de ani şi pasagerul din dreapta sa, în vârstă de 28 de ani, au murit pe loc. De asemenea, şapte persoane din autobuz au fost rănite uşor, trei primind îngrijiri la faţa locului, iar patru fiind transportate la spital, potrivit sursei citate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE