Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Doi poliţişti din Satu Mare, puşi sub control judiciar pentru luare de mită şi deţinere de droguri

Postat la: 22.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Doi poliţişti din cadrul Poliţiei Rurale Satu Mare sunt cercetaţi sub control judiciar după ce au cerut câte 100 de euro de la două persoane, pe care le-au prins cu trei grame de haşiş, pentru a nu anunţa anchetatorii de la Crimă Organizată şi au păstrat drogurile pentru consum.

Cristian Ionuţ Doroş şi Florin Alexandru Ulici, poliţişti în cadrul secţiei 3-Poliţia Rurală Satu Mare, sunt cercetaţi pentru luare de mită şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului. Poliţiştii de la Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, coordonaţi de un procuror al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Satu Mare, au făcut, miercuri, trei percheziţii la locuinţele a două persoane, din care una cu calitate de funcţionar public cu statut special, şi la o instituţie publică.

Potrivit anchetatorilor, Ionuţ Cristian Doroş şi Florin Alexandru Ulici au oprit în trafic o maşină în care se aflau două persoane. În autoturism, poliţiştii au descoperit trei grame de haşiş. "Inculpaţii Doroş Ionuţ Cristian şi Ulici Florin Alexandru, poliţişti în cadrul secţiei 3-Poliţia Rurală Satu Mare, au pretins suma de 100 de euro pentru fiecare, în scopul neîndeplinirii atribuţiilor de serviciu consecutiv surprinderii în trafic a doi denunţători cu o cantitate de circa trei grame de haşiş, în sensul neîntocmirii procesului verbal de depistare şi a înştiinţării organelor de urmărire penală competente", se arată într-un comunicat trimis MEDIAFAX de DIICOT. Anchetatorii susţin că poliţistul Ionuţ Cristian Doroş a luat cele trei grame de haşiş şi le-a pus în autoturismul personal. În faţa procurorilor cei doi poliţişti au recunoscut faptele, fiind puşi sub control judiciar.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE