Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dorin Cocoş l-a denunţat pe Ioan Niculaie că i-a cerut sa facă trafic de influenta

Postat la: 23.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dorin Cocoş ar fi susţinut, într-un denunţ la DNA, că, în perioada 2008 - 2009, Ioan Niculae, pentru a obţine subvenţii necesare derulării activităţii firmei sale, i-ar fi cerut sprijin pentru influenţarea unor funcţionari publici şi demnitari.

In paralel cu urmărirea penală în cauza de evaziune fiscală şi spălare de bani, au rezultat şi alte aspecte infracţionale similare care au fost conexate la acest dosar în care se fac percheziţii la omul de afaceri Ioan Niculae. Dorin Cocoş ar fi arătat în denunţul formulat că Niculae i-ar fi cerut sprijin ca aceasta să realizeze influenţe asupra unor funcţionari publici şi demnitari, ce activau în diferite instituţii publice, în vederea elaborării unei Hotărâri de Guvern prin care să fie acordate subvenţii pentru îngrăşăminte din producţia internă,.

HG ar fi condus la subvenţionarea indirectă a combinatelor controlate de acesta, care produceau la acel moment circa 90% din producţia de îngrăşăminte. Cocoş ar fi urmat să fie recompensat financiar pentru aceste demersuri cu suma de 1.000.000 euro. Procurorii DNA efectuează joi percheziţii la reşedinţa omului de afaceri Ioan Niculae, dar şi la sediul SC Interagro, în acest caz fiind vorba de un prejudiciu de peste 2 milioane euro.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE