Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dosarul "Imobilul din Sibiu" al lui Iohannis amanat cu 6 luni

Postat la: 25.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Curtea de Apel Brașov a amânat dezbaterile privind contestația în anulare depusă Iohannis în dosarul imobilului din Sibiu. Noul termen a fost stabilit pentru data de 6 iunie 2016, la ora 10.30.

Potrivit magistraţilor, termenul a fost ''acordat pentru realizarea procedurii de citare în străinătate'' a uneia dintre părțile implicate în dosar. Este a doua amânare după ce, pe 4 ianuarie, magistrații CA Brașov au stabilit data de astăzi pentru a se pronunța asupra contestației în anulare.

Pe 12 noiembrie 2015, în urma deciziei definitive și irevocabile a instanței brașovene, Carmen și Klaus Iohannis au pierdut un imobil aflat în centrul Sibiului. Preşedintele Iohannis s-a declarat nemulţumit de soluţie şi a anunţat că intenţionează să conteste soluţia.

Între timp însă, preşedintele Iohannis a depus o solicitare la instanța supremă solicitând strămutarea dosarului de la Curtea de Apel Brașov. Cererea de strămutare a fost depusă pe 17 decembrie 2015 și are ca prim termen de soluționare data de 17 februarie 2016.

Potrivit presei locale, Klaus Iohannis reclamă în cererea de strămutare faptul că judecătorii din Brașov nu îndeplinesc condiția de independență și imparțialitate, ca urmare a presiunii exercitate de mass-media asupra lor, în cei 10 ani cât a durat procesul.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE