Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Două locomotive s-au ciocnit frontal in Tg Jiu, o persoană a murit

Postat la: 29.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un accident feroviar a avut loc în urmă cu putin timp în municipiul Târgu-Jiu. O persoană a decedat, iar alta este grav rănită. Două locomotive s-au ciocnit frontal pe calea ferată uzinală, în zona Gării Bîrsești ce aparține CRH. Din primele informații, o persoană a fost rănită, iar alta a decedat. Persoana decedată in accidentul feroviar petrecut langa Combinatul Lafarge era mecanic de locomotiva.

Una dintre victimele accidentului feroviar din stația CFR Bîrsești a fost transportată de urgență la Secția de urgențe a Spitalului Tg-Jiu, fiind rănită grav. Cadavrul celui care a decedat în urma impactului frontal dintre două locomotive, care circulau pe calea ferată industrială a CRH, încă se află la fața locului, urmând a fi ridicat de medicii legiști. Primelor informații relevă faptul că una dintre garnituri era încărcată cu clincher. La locul tragediei sunt mai multe echipe medicale, ale ISU Gorj și de la ITM.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE