Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Două luni de la răpirea românului din Burkina Faso. Autoritățile speră să mai fie în viață

Postat la: 02.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Autoritățile din Burkina Faso au declarat în presa internațională că nu au nici o informație cu privire la starea lui Ionuț Gherguț, românul răpit în urmă cu două luni de o grupare islamistă. Preşedintele Michel Kafando a declarat că pledează pentru intensificarea cooperării regionale în scopul combaterii terorismului.

La două luni de la răpirea lui Ionuț Gherguț, președintele statului Burkina Faso a declarat că nu sunt informații noi în ceea ce îl privește pe acesta și că încă speră ca acesta să fie în viață. Nu avem veşti despre cetăţeanul român, încercăm să aflăm dacă există semne de viaţă", a explicat Michel Kafando, citat de site-ul agenţiei AFP.

Cetăţeanul român a fost răpit pe 4 aprilie în zona minei de mangan Tambao, situată în nordul statului Burkina Faso, în apropierea frontierei cu Niger şi Mali. Organizaţia islamistă Al-Mourabitoune a revendicat răpirea la jumătatea lunii mai.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE