Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dragnea despre Zgonea: "Nici nu mai contează dacă va duce la capăt demisia"

Postat la: 25.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminică seara că Valeriu Zgonea începe să fie perceput ca având o agendă diferită de cea a partidului şi că nici nu mai contează dacă preşedintele Camerei Deputaţilor îşi va da demisia din PSD întrucât ''e descalificat''.

"A generat nişte reacţii împotriva lui destul de puternice, pentru că oamenii, mă rog, am înţeles, nu ştiu dacă bine sau greşit, că are alte gânduri. Şi, ceea e cel mai rău, din punctul meu de vedere, este că Vali Zgonea a început să fie perceput acum că are o agenda nu neaparat aceeaşi cu agenda partidului. Pentru că am citit ce a scris pe Facebook. În primul rând eu niciodată nu am făcut asemenea gesturi - să am puncte de vedere despre un coleg pe care să le exprim public. Am avut discuţii, am avut păreri, le-am exprimat în BPN", a afirmat Dragnea la Antena 3.

De asemenea, preşedintele PSD a susţinut că a fost surprins "sincer" de poziţia lui Zgonea şi a făcut apel la colegi să se abţină şi să nu răspundă pe Facebook pentru că astfel de chestiuni trebuie discutate în interiorul partidului. ''Acum, în aceste zile, în acea zi de vineri şi în zilele următoare când cineva, indiferent cine e el din partid, are o asemenea reacţie, nici nu mai contează dacă va duce la capăt ce a spus, că îşi să demisia sau nu-şi dă, deja pentru tot partidul sau, mă rog, bănuiesc aproape tot partidul e descalificat'', a subliniat el. Întrebat punctual dacă preşedintele Camerei Deputaţilor mai rămâne în partid, liderul social-democraţilor a spus: "Vom vedea"

"Dacă eu aş fi ştiut, dacă aş fi văzut, aş fi simţit vineri că o plecare a mea păstrează partidul la fel de unit, la fel de determinat pentru campanie, are prima şansă PSD-ul la alegeri, asta se vede peste tot, în condiţiile în care la liberali este o degringoladă, nu sunt în stare să-şi găsească candidat(...) aş fi făcut-o. După locale vom avea o discuţie în ce priveşte oportunitatea rămânerii în funcţie. Dacă demisionam vineri se ducea PSD la 20%", a argumentat Dragnea. Preşedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, i-a transmis duminică pe Facebook liderului partidului, Liviu Dragnea, că viitorul PSD nu trebuie să fie periclitat de interese personale sau de grup, acuzându-l că aruncă în mod iresponsabil în spatele sutelor de mii de membri problemele sale cu legea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE