Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dragnea: O sa am o atitudine interesanta fata de justitie

Postat la: 23.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca o sa aiba o atitudine foarte interesanta fata de justitie, in sensul ca nu trebuie sa se vorbeasca despre ea, adaugand ca il sustine pe ministrul Justitiei Robert Cazanciuc.

"O sa am o atitudine foarte interesanta fata de justitie, adica as vrea sa nu mai vorbim despre ea, pentru ca foarte multi vorbesc despre justitie, justitia trebuie sa se intample si punct. Nu as vrea sa mai vad politicieni, pot vedea analisti, moderatori, este firesc pentru ca presa este a patra putere in stat, dar ca un om politic sa vina sa-si dea cu parerea despre justitie, ca justitia este buna sau rea.

Justitia este una singura si face dreptate, unii care primesc sentinte nefavorabile sunt suparati, altii cu sentinte favorabile sunt bucurosi. Dar cu sentintele este ca si cu legile, pot fi legi care te supara, ca ai o afacere sau altceva, dar pe care esti obligat sa le respecti, asa este si cu justitia", a spus Dragnea.

Intrebat daca cereri privind demisia ministrului Justitiei Robert Cazanciuc pleaca de la voci singulare in partid, Liviu Dragnea a spus ca da. "Eu il sprijin pe Robert Cazanciuc la Ministerul Justitiei", a adaugat Dragnea.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE