Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dragnea: „Sunt suspiciuni privind activitatea firmei austriace Schweighofer"

Postat la: 26.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderul social-democraților, Liviu Dragnea, invitat vineri seara, la emisiunea "Realitatea românească", moderată de Octavian Hoandra, la postul de televiziune Realitatea TV a vorbit despre tăierile ilegale de lemn în care ar fi implicată compania austriacă Schweighofer și despre măsurile pe care intenționează să le aplice în acest caz.

"Din punctul nostru de vedere toate firmele străine sunt bine primite în România, vor fi sprijinite și ajutate, dar trebuie sa îndeplinească doua condiții esențiale: să respecte legea și să respecte regulile de protecție a mediului. Vom dispune o serie de măsuri mult mai drastice în privința aceasta. Suntem într-o situație destul de gravă din punct de vedere al mediului. Noi avem un program mare de reîmpădurire pentru care am acordat câteva sute de milioane de euro. Sunt suspiciuni în ceea ce privește activitatea acestei firme. Luni sunt invitat de premierul Suediei sa avem o discuție despre modelul economico-social suedez. Vom avea niște teme de discuție interesante", a adăugat Liviu Dragnea la postul de televiziune Realitatea TV.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE