Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Șeful spionilor americani, în război cu Putin: "Păpușarul tuturor acestor acțiuni! O relicvă a epocii țariste"

Postat la: 29.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Șeful US National Intelligence, James Clapper, recunoaște că Moscova ar putea încerca să exercite presiune asupra procesului politic din Statele Unite ale Americii. James Clapper a declarat că Rusia încearcă să mențină iluzia unei superputeri egale cu Statele Unite.

„Rusia a utilizat, utilizează și va utiliza metode, abordări și tehnici pentru a ocoli o confruntare militară, dar pentru a crea aparența că este o mare putere, pe picior de egalitate cu Statele Unite", a spus Clapper. Acesta a spus că "păpușarul" tuturor acestor acțiuni este presedintele rus, Vladimir Putin, despre care a mai spus că este și o "relicvă a epocii țariste"

Întrebat dacă Moscova a fost implicata în spargerea serverului Comitetului Național Democrat, Clapper a declarat că a face astfel de concluzii este încă prematur. Cu toate acestea, el nu a exclus faptul că autoritățile ruse vor încerca să influențeze procesele din SUA, așa cum o fac și în alte state. „Nu este greu de imaginat că au dorinta sa faca același lucru și în Statele Unite ale Americii," a declarat el.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE