Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Elena Udrea despre situația lui Sebastian Ghiță: Primește o lecție

Postat la: 30.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deputatul Elena Udrea a declarat, marți, când s-a prezentat la Sectia 2 Politie din Capitala, ca urmare a controlului judiciar că Sebastian Ghita "primeste o lectie de la viata" si ca acesta "stie foarte multe lucruri, iar la unele a si participat".

"In 30 ianuarie, acum cinci luni, Sebastian Ghita dadea un raport public despre modul in care se fac dosarele in Romania si spunea ca sunt o inculpata care atacj ustitia", a spus Udrea, sustinand ca si ea ar putea sa spuna acelasi lucru acum, insa nu o va face.

Ea a mai spus ca ii va da credit lui Ghita, iar "daca are si probe pentru afirmatii, e important sa le prezinte public". "Ar fi putut fi un martor bun al declaratiilor pe care eu le-am facut", a precizat Udrea. "Ghita stie foarte multe lucruri, la unele a si participat. Nu stiu de ce il invoca pe Traian Basescu. Declaratiile lui sunt interesante. Toata lumea trebuie sa aiba curiozitatea sa vedem cat adevar e in spatele dosarelor", a declarat deputatul.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE