Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Elena Udrea, după declaraţiile date la DNA: Vasile Blaga era ocolit!

Postat la: 28.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Elena Udrea a postat pe pagina sa de Facebook un scurt comentariu în care face mai multe precizări, după ce a fost audiată la DNA, în dosarul lui Vasile Blaga. Aceasta a scris că a reluat în faţa procurorilor tot ce a spus de-a lungul anilor şi a subliniat că Vasile Blaga era ocolit de procurorii DNA.

"Am fost audiata ca martor in dosarul lui Vasile Blaga. Referitor la modul de numire in functii a celor sustinuti politic. Tot ce am spus public de ani de zile, am reluat in fata procurorilor. Aspecte care se regasesc in activitatea tuturor partidelor. Un mod de a functiona al acestora specific ultimilor 26 de ani este acum pus sub acuzare. Asa cum am spus si cand comparam chemarea mea frecventa la DNA cu faptul ca Vasile Blaga era ocolit, ori este acuzata toata clasa politica, fiecare politician, dar si cei care au profitat de pe urma clasei politice fiind numiti cu sustinerea ei, fie schimbam legile, resetam totul si pornim la un drum nou. Sa ii acuzi doar pe unii ca sa ii scoti din joc nu foloseste deloc insanatosirii vietii politice si nici societatii in ansamblul ei. Dimpotriva!"

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE