Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Elena Udrea face un master la Facultatea de Teologie. Ce domeniu va aprofunda fosta ministră

Postat la: 21.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Elena Udrea a declarat miercuri că s-a înscris la un master de Consiliere pastorală şi asistenţă psihosocială, în cadrul Facultății de Teologie de la Universitatea Babes Bolyai, informează Mediafax.

Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, spune acum că vrea să înfiinţeze un Institut al Fericirii, unde să ajute în mod gratuit oamenii să îşi rezolve problemele cu ajutorul religiei.

"M-am înscris la un master la Facultatea de Teologie, specializarea Consiliere pastorală şi asistenţă psihosocială, la Universitatea Babes Bolyai", a anunțat Elena Udrea.

Ea a afirmat că a ales această specializare pentru că vrea să aprofundeze cunoştinţele de religie şi psihologie necesare pentru a-i ajuta pe oameni.

"(M-a motivat-n.r.) dorinţa de a aprofunda cunoştinţele de religie şi psihologie necesare pentru a-i ajuta pe oamenii care au probleme în (demersul-n.r.) de a şi le rezolva cu sprijinul religiei şi al psihologiei, dar în primul rând cu sprijinul religiei", a răspuns Elena Udrea, întrebată ce a determinat-o să aleagă acest program de masterat.

Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca a anunțat, pe site, că la specializarea de master aleasă de Elena Udrea au fost admise patru persoane. Dintre cele două probe de selecție - proiect, respectiv media de licență - Udrea a obținut punctaj mic la media de licență. În schimb a reușit să-i impresioneze pe membrii Comisiei cu proiectul ei despre Institutul Fericirii, care i-au acordat nota 9,10.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE