Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Elena Udrea, întâlnire de taină cu Nicuşor Constantinescu în Portul Tomis

Postat la: 27.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, pare să se fi îndrăgostit de litoral, fiind surprinsă duminică seara în Constanţa, la terasa Reyna din Portul turistic Tomis.

Surpriza nu o constituie însă că fostul ministru este din nou pe litoral, ci persoanele cu care aceasta se afla la masă! Una dintre ele: Nicuşor Constantinescu, preşedintele fără drept de a merge la locul de muncă, în speţă Consiliul Judeţean Constanţa.

Amintim că, acum câtva timp, când Elena Udrea s-a aflat tot pe litoral, ea a mers la Inspectoratul Judeţean Constanţa pentru a da cu subsemnatul, declarând atunci că, mai nou, bea şi cafele cu Nicuşor Constantinescu sau cu Radu Mazăre, atunci când poate, cei trei simţindu-se probabil legaţi de o „durere" comună: problemele cu justiţia.

Revenind la întîlnirea de taină a Elenei Udrea, de precizat că în local au fost prezenţi mai mulţi body-guarzi, aşa încât curioşii să fie împiedicaţi să o deranjeze atât pe ea, cât şi pe cei aflaţi la masă cu fostul ministru.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE