Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Elena Udrea se leapădă de bunurile sub sechestru. Cu ce avere ramane

Postat la: 12.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul ministru Elena Udrea s-a prezentat DNA în dosarul în care este cercetată sub control judiciar pe cauţiune. La intrare, ea a declarat că este exclus să plătească 5 milioane lei, sumă stabilită drept cauţiune.

Elena Udrea a venit să clarifice problema bunurilor şi a fondurilor pe care le poate aduce garanţie. Pana la urma, conform surselor judiciare, ea a ajuns la o intelegere cu procurorii in fata judecatorului de caz. Anume ca, neavand banii necesari, cele 5 milioane de lei, sa ii fie retinute toate bunurile aflate deja sub sechestru, reprezentand bani din conturi, automobile si bunuri imobile.

in acest fel, conform declaratiilor facute si probelor aduse, ea ar ramane fara bani si avere, dar este in libertate, sub control judiciar. Bineinteles, ca Elena Udrea nu ar ramane chiar saraca, nu se stie despre alte conturi pe care le are in strainatate, ca si alte bunuri mobile si imobile declarate pe alte nume, despre care presa a scris pe larg.

Procurorii anticorupţie au dispus măsura controlului judiciar pe cauţiune în dosarul în care Parlamentul a încuviinţat începerea urmăririi penale şi reţinerea acesteia, nu însă şi arestarea preventivă. Elena Udrea este acuzată, printre altele, de luare de mită, trafic de influenţă, instigare la abuz în serviciu şi spălare de bani. Ea ar fi cerut, susţin anchetatorii, cinci milioane de dolari de la omul de afaceri Bogdan Buzăianu pentru a interveni la Ministerul Economiei şi la compania Hidroelectrica pentru continuarea unui contract comercial de vânzare-cumpărare de energie electrică.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE