Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Elevii români s-au întors cu șase medalii, dintre care patru de aur, de la Olimpiada Internațională de Matematică

Postat la: 15.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Elevii români au obţinut la Olimpiada Internaţională de Matematică, care s-a desfășurat în perioada 4 - 16 iulie, în Thailanda, şase medalii: una de aur, patru de argint şi una de bronz. Medalia de aur a fost obținută de Simona Diaconu de la Liceul Internațional de Informatică din București (absolventă de gimnaziu din localitatea Tecuci, județ Galați).

Medalii de argint au obținut Theodor Andrei Andronache de la Liceul Internațional de Informatică din București (absolvent de gimnaziu din localitatea Sinești, județ Vâlcea), Marius Ioan Bocanu I.L. de la Liceul Internațional de Informatică din București (absolvent de gimnaziu din localitatea Pitești, județ Argeș); Ciprian Mircea Bonciocat de la Colegiul Naţional de Informatică "Tudor Vianu" din București și Ştefan D. W. Spătaru de la Liceul Internațional de Informatică din București.

Andrei Bogdan Puiu de la Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" din Galați a obținut medalia de bronz, informează Digi 24. IMO este cea mai prestigioasă dintre toate olimpiadele internaționale de științe și se adresează elevilor de liceu, organizându-se în fiecare an în luna iulie, în altă țară. Anul acesta au participat la Olimpiada Internaţională de Matematică un număr de 104 țări și 577 elevi.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE