Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Emil Boc, audiat la DNA în dosarul sponsorizărilor electorale

Postat la: 05.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorii DNA l-au chemat azi ca martor pe edilul Clujului Emil Boc pentru a se incerca clarificarea misterului sponsorizărilor campaniilor electorale, ale partidului pe care l-a condus.

El a recunoscut ca a fost chemat de procurorii anticorupţie să dea de o declaraţie de martor, într-un dosar de corupţie, care se referă la sponsorizările primite de PDL, în timpul unor campanii electorale. În perioada în care procurorii presupun că a fost comisă infracţiunea, Boc era preşedintele PDL.

"Marţi am primit o invitaţie pentru joi, în calitatea de martor în dosarul 87/2015, în care au mai fost audiaţi Vasile Blaga, Adriean Videanu, Anca Boagiu și Ioan OLtean, în legătură cu s-a încuviințat procedura controlului judiciar pentru doamna Elena Udrea. Voi merge ca martor, în calitate de președinte de partid, la DNA București", a comentat Emil Boc, la finalul unei ședințe care a avut loc marți, la Primăria Cluj Napoca.

În acest dosar penal, Elena Udrea este acuzată de procurorii DNA că ar fi primit mită suma de 3.8 milioane de euro, bani care ar fi ajuns la PDL, pentru sponsorizarea campaniilor electorale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE