Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Emilian Eva este eliberat din arestul preventiv

Postat la: 30.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorul suspendat Emilian Eva, de la Parchetul Tribunalului Iasi, judecat pentru ca a luat mita tablouri si a facut comert cu acestea, a fost eliberat din arestul preventiv si plasat in arest la domiciliu, de Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).

ICCJ a respins joi contestatia procurorilor la o decizie anterioara a aceleiasi instante de judecare a lui Emilian Eva in arest la domiciliu. Decizia este definitiva, astfel ca Emilian Eva va parasi arestul preventiv. Emilian Eva a fost arestat preventiv in 10 iulie, printr-o decizie a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, la propunerea Directiei Nationale Anticoruptie.

Magistratii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) l-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe Emilian Eva, procuror in cadrul Parchetului Tribunalului Iasi, la data faptelor, pentru luare de mita, spalare de bani, efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia in scopul obtinerii pentru sine de bani, bunuri, ori alte foloase necuvenite si fals in declaratii. In acelasi dosar au fost trimisi in judecata, in stare de libertate, Bianca Madalina Eva si Ioan Eva, fiica si nepotul magistratului iesean, pentru marturie mincinoasa.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE